Om oss

Vi som jobbar på Lust & Fägring månar om att du ska känna dig trygg med din behandling!

Här är det ingen som hyr in sig, vi är alla anställda och arbetar därför för samma sak – att du ska trivas på Lust & Fägring!

* Leena,

Makeup-artist, Stylist, Nageldesigner och Kosmetisk tatuerare (Linergist).

Jag som driver Lust och Fägring startade som frisör med egen salong sedan 1978 och har sedan dess fortsatt att arbeta med skönhet och människor och lär jag mig hela tiden mer och mer.
Här arbetar jag sedan 1999 med kosmetisk tatuering (det roligaste jag någonsin haft förmånen att få jobba med) och sedan 2015 även med ”para-medicinsk” tatuering såsom vårtgårdstatuering och ärrkorrigering mm.
Därutöver arbetar jag även med CELLOX-laser, micro-needling, ultraljud,  naglar, färganalyser, makeup och nickelfri öronhåltagning  så jag känner mig lyckligt lottad av att ha ett omväxlande roligt jobb och många möten med underbara kunder!

* Jenny,

Nageldesigner, Makeup-artist, och Spa-terapeut.

Jenny är en riktig klippa som varit med oss i många år.
Hon är proffs på naglar; förstärker, förlänger och dekorerar vackra naglar.
Dessutom är hon en duktig makeup-artist och Spa-terapeut som ger både makeup, ansiktsbehandling, vaxning och pedikyr/fotvård och tar hål i öronen med Blomdahls nickelfria smycken.
Och, hon har full koll på hela vårt sortiment så hon hjälper dig gärna när du vill köpa produkter hos oss oavsett om det gäller makeup, hudvård, piercing-smycken eller något annat.

* Lovisa,

Frisör och Fransstylist mm

En ambitiös tjej som arbetar hos på tisdagar och torsdagar. Övriga dagar arbetar hin som frisör.
Lovisa gör otroligt fina fransförlängningar,  tandblekning och diverse skönhets-behandlingar såsom bryn & fransvård/ ögonpaket och Lashlift, makeup och makeuprådgivningar, vaxning mm.

AKTUELLT

Följ oss på Facebook


Följ oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.